Password hacking software free download hack e-mel kata laluan

hacking Kata Laluan

Password hacking .net telah menjadi sumber yang dipercayai pemantauan etika dan undang-undang dan alat pembalakan sejak beberapa tahun kebelakangan ini untuk semua jenis pengguna termasuk Ibu bapa kanak-kanak di bawah umur, pemilik perniagaan, serta pasangan untuk memantau kebenaran pasangan hidup mereka.

hacking Kata Laluan

Situasi, apabila ia adalah amat penting bagi ibu bapa untuk mengintip ke atas anak-anak mereka untuk memastikan bahawa mereka tidak berada dalam kenalan orang yang tidak dikenali atau sumber-sumber yang tidak diduga dalam talian, ibu bapa bergantung kepada program penggodam beretika kata laluan dan teknik yang disediakan oleh passwordhacking.net untuk menggodam kepada aktiviti-aktiviti mereka di internet atau di komputer dan komputer riba. Kajian menunjukkan bahawa bukan sahaja berkenaan Ibu bapa dan pasangan suami isteri tidak yakin dengan kehidupan keluarga mereka hari ini, tetapi pemilik syarikat, mangers eksekutif dan ketua juga perlu untuk menggodam ke dalam aktiviti harian pekerja mereka. Sekiranya data kebocoran berpotensi atau ancaman tidak selamat rahsia perdagangan, Majikan mempunyai cara tetapi untuk menggodam aktiviti e-mel pekerja mereka, kata laluan hacking facebook orkut twitter dll rangkaian laman web sosial dan mereka yang memuat naik, memuat turun, berbual perbualan, melayari internet dan juga pemasangan perisian dan uninstallations dalam komputer.

PC Data Manager Programs have capabilities to record each and every activity performed on Laptop and desktop and to secretly keep records of each of them. Moreover, if you are not able to access that Computer physically to check such recordings, you can configure the program to send activity reports to your email and even on your FTP account automatically and secretly.

Program Pengurus PC Data mempunyai keupayaan untuk merekodkan setiap dan setiap aktiviti yang dilakukan pada Laptop dan desktop dan diam-diam menyimpan rekod setiap daripada mereka. Selain itu, jika anda tidak mampu untuk mengakses komputer yang fizikal untuk memeriksa rakaman tersebut, anda boleh menatarajah program untuk menghantar laporan aktiviti ke email anda dan juga akaun FTP anda secara automatik dan secara rahsia. Hacking kata laluan.

Program pemasangan bersih sepenuhnya tersembunyi dan mempunyai keupayaan untuk menguasai rantaian screenshot skrin komputer, strok kekunci rekod yang ditaip menggunakan keyboard, perbualan rekod sembang suara ke dalam fail audio, mengekalkan rekod laman web yang dikunjungi nama pengguna dan kata laluan login, penggunaan komputer laluan dan folder skrin, sila layari teks ditaip atau berbual atau nama pengguna akaun e-mel dan kata laluan log masuk semua jenis laman web ke dalam fail teks dan walaupun secara automatik menghantar log aktiviti itu kepada ID e-mel anda atau muat naik ke ruang web anda FTP hosting.


Maklumat Penting:

Anda tidak dibenarkan untuk menggunakan mana-mana produk, perkhidmatan, maklumat atau dokumentasi untuk hacking, retak, mencuri atau kata laluan mana-mana melanggar aktiviti yang mungkin melanggar mana-mana undang-undang mana-mana negara atau wilayah dalam cara yang secara langsung atau tidak langsung. Anda mesti bersetuju dengan terma dan syarat kami sebelum melayari laman web kami dan / atau menggunakan, mengkaji, memuat turun dan memasang perisian kami.